Meteen naar de inhoud

La Grande Bouffe

Tijdens de De Armste Week, van 12 tot en met 18 december, kan je eten bestellen bij een van de deelnemende cultuurhuizen, buurtcentra, horecazaken… . Lekker veggie eten van het MSK? Of liever iets van de Bijloke? Voor 20 euro heb je een overheerlijke maaltijd. Het geld gaat integraal naar de projecten ondersteund door Armste Week. Momenteel kan je je als handelaar registreren om zelf een aantal maaltijden te koken, of om een afhaalpunt te worden. Interesse? Registreer je hieronder. Er zijn twee opties:

Je organisatie als kook- en afhaalpunt

Je voorziet 50, 100, 150 of 200 maaltijden (2 recepten: vlees & vegan (vegan best dan ook lactose-, gluten-, … vrij) voor de bedeling. Je staat zelf in voor de kosten van de ingrediënten en het personeel. Je kiest welke dag u deze maaltijden kan afleveren en of je dit voor lunch, diner of allebei wilt doen. Je moet zelf niet voor de verpakking zorgen. Wij voorzien de maaltijddozen die u zal ontvangen in de week van 29 november. Je moet dus verder zelf niets voorzien. Alle communicatietools worden u aangeleverd, er is geen extra administratie nodig of betaalsysteem. Alleen koken en glimlachen bij afhalen.

Je organisatie als afhaalpunt

Je voorziet een team om de maaltijden te bedelen en de mensen te ontvangen. Je voorziet een leuke artistieke invulling tijdens het afhaalmoment van de maaltijden. (muzikant, DJ, comedian, vuurspuwer, schilder, …) . Je moet bij deze optie dus niet voor de maaltijden zelf zorgen. Wij brengen u met een kookploeg in contact.